Janssens en Koerten, geknipt voor de kunst.

De opening van de tentoonstelling heeft 7 maart jl. plaatsgevonden in de Noorderkerk in Hoorn. Atte Jongstra, schrijver, essayist, schreef op zijn facebookpagina: Ga dat zien! De hele tentoonstelling is een kunstwerk!. Astrid van de Hulst, creative director Flow, noemde knipkunst het nieuwe yoga. In het Vriendenboek dat bij de tentoonstelling ligt, staan al meer dan 100 complimenten voor de hele crew. Let op aankondigingen van workshops ten tijde van de tentoonstelling. www.westfriesmuseum.nl

Foto: Astrid van der Hulst, Ad Geerdink, Atte Jongstra, blik op tentoonstelling. Glaswerk; Bernard Heesen. Concept en vormgeving tentoonstelling: Eline Janssens

Informatie kunstwerken
Blijf op de hoogte!

Ontvang alle nieuwe berichten op deze website per e-mail! Vul hier uw e-mail adres in: