Start van Kunstproject ‘De Beeldbank’

 

krtIngelanden collage collages maken collages maken

Om de bewoners van de Ingelanden* te verleiden hun levensverhaal te vertellen aan de hand van het ophalen van herinneringen, is er door kunstenaar Eline Janssens en grafisch vormgever Marie Christine Meijer het kunstproject ‘De Beeldbank’ ontwikkeld. ‘De Beeldbank’ bestaat uit een kunstwerk, een boek en een meubel waarin zich fotocollages bevinden. Zowel het kunstwerk in de openbare ruimte van de zorginstelling als het boek als de fotocollages zijn door de Eline en Marie Christine ontworpen en worden ingezet tijdens de kunstworkshops.

Op 25 april zijn de eerste ‘Collages om niet te vergeten’ ingezet tijdens de kunstworkshop en hebben de bewoners van de Ingelanden zelf fantasierijke collages gemaakt.

*De Ingelanden is een woonzorgcentrum in Utrecht. Onderdeel van Axion Continu.

Informatie kunstwerken
Blijf op de hoogte!

Ontvang alle nieuwe berichten op deze website per e-mail! Vul hier uw e-mail adres in: